ΕΤΑΙΡΙΑ

Ποιοι είμαστε

21 χρονιά πολύτιμης εμπειρίας

Η τεχνογνωσία της ομάδας μας καλύπτει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την εγκατάσταση έργων για συστήματα επεξεργασίας νερού. Από τη διαχείριση και τον επεξεργασία του νερού, την ανάπτυξη προϊόντων νέων τάσεων η ακόμα και τη σχεδιασμό ενός πλήρους επιχειρηματικού σχεδίου.

Μια πολυπολιτισμική και πολύπειρη ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών με πλούσια σταδιοδρομία στη βιομηχανία τροφίμων. Οι επιτυχίες μας αποτελούνται από μια λίστα  πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και η εμπειρία μας βασίζεται στη δίψα μας για έρευνα και εξέλιξη.

Η εμπειρία της ομάδας μας προέρχεται από έργα σε εγκαταστάσεις κυρίως σε εμφιαλωτήρια και εργοστάσια τροφίμων. Αυτό μας δίνει μια άριστη γνώση  σε θέματα τροφίμων και ποτών που αποκτήθηκε από τη διεθνή αγορά και εξελισσόμαστε συνεχώς προσφέροντας ποιοτικές και καινοτόμες προτάσεις.

Η οργάνωση και η υπευθυνότητα της ομάδας μας προσφέρουν ποιότητα και ασφάλεια, τηρώντας πιστά τους κανόνες της σχετικής νομοθεσίας.  Προστατεύστε το εργοστάσιό σας με τις γνώσεις και την εμπειρία που η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει.

Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, η ανταγωνιστικότητα και η καινοτομία είναι οι βασικοί μας παράγοντες για την εξέλιξη, την ανάπτυξη και την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι μη διαπραγματεύσιμες αξίες και η εξασφάλιση αυτών είναι ο πρωταρχικός μας στόχος.

Τα δυνατά µας σημεία

  • 21 χρόνια διεθνούς εμπειρίας
  • Τεχνική Εξειδίκευση
  • Ολοκληρωμένη προσέγγιση πολυσύνθετων
    ποιοτικών και τεχνικών θεμάτων
  • Εγγύηση αποτελέσματος.
devberryΕταιρία